鱼C论坛

掃黃

马上注册,结交更多好友,享用更多功能^_^

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x
今晚特别多野做~查佐兩間推拿高級合場~入面D女點**大家明拉~拉佐16條女,22男~睇來今晚注定系要通宵咯~陰公
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
通宵搞咩呢?审问滴女架?唔知要点个审法捏^_^
A: 你有木有做**
B: 阿sir,我系别人冤噶
A: 甘你又冇着衫通街浦
B: 裸奔唔比( ⊙ o ⊙ )啊!
想知道小甲鱼最近在做啥?请访问 -> ilovefishc.com
我咋听不懂白话呢?突然想起上次去买东西问一阿姨价格,人家用白话跟我说了4遍我都没听懂,后来把那阿姨给气跑了!
貌似有点不明白讲的什么
去抓人的?

貌似姐姐广州的耶
小甲鱼 发表于 2011-8-5 03:49
通宵搞咩呢?审问滴女架?唔知要点个审法捏^_^
A: 你有木有做**
B: 阿sir,我系别人冤噶

我来翻译一遍:(国语版)通宵做了些什么呢?审问那些女的吗?不知道怎么审的呢?
A:你有木有做**
B:阿sir,我是被别人冤枉的
A: 那你又不穿衣服满街跑
B: 裸奔不给( ⊙ o ⊙ )啊!

我再来翻译一遍:(粤语版)通宵搞左D咩来啊?审问果D女架?唔知点样审呢?
B:阿sir,我系比人冤枉葛
A: 紧你又唔着衫通街跑
B: 裸奔唔比( ⊙ o ⊙ )啊!吹啊!

小甲鱼 发表于 2011-8-5 03:49  通宵搞咩呢?审问滴女架?唔知要点个审法捏^_^  A: 你有木有做**  B: 阿sir,我系别人冤噶

模模糊糊剛訓醒~放假到下個星期一嘿嘿~講起琴晚行動~D同事顯示得特别精神見門就爆~場面過隱小甲魚有無睇過肉浦團?門爆開著衫都無時間四人一組,妮斯套套幾打甘多,依家D人好識享受房間都有水池拿命,D女身材………唉得個“睇”字。
chao_prince 发表于 2011-8-5 10:23  去抓人的?

是的清查娛樂場所
秋舞斜阳 发表于 2011-8-5 08:35
我咋听不懂白话呢?突然想起上次去买东西问一阿姨价格,人家用白话跟我说了4遍我都没听懂,后来把那阿姨给气 ...

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
丁丁 发表于 2011-8-5 12:11
我来翻译一遍:(国语版)通宵做了些什么呢?审问那些女的吗?不知道怎么审的呢?
B: ...

终于明白了
小甲鱼 发表于 2011-8-5 11:26
貌似姐姐广州的耶

没办法,姐姐来广州两年了但仍听不懂~~